Kredi online
Kredi online
AL
Kosova
  1. AL
  2. Kredi
  3. Investimet
  4. Kosova

Kosova është shteti më i ri i krijuar në botë, dhe paraqet një rast sui generis ( rast i veqantë ), sepse shpallja e pavarsis së saj në mënyr të njëanshme, ka qen e kritikuar nga disa shtete botrore si shkelje e së drejtës ndërkombëtare dhe kartës së OKB-së.

Kosova dhe sfidat e saja

Edhe pse e pamvarur, Kosova sërish gjendet me disa probleme të pazgjidhura politike dhe më tepër probleme ekonomike. Ecuria e procesit të njohjeve ndërkombëtare ka ecur shum mir, dhe Kosovën e kan njohur shumica e shteteve botrore, që do të thotë se rreziku më i madh i saj ka kaluar.

Kosova dhe zhvillimi i saj

Ndikim shum të madh në zhvillueshmërin e saj kanë pa dyshim Investimet, si faktor shum i rëndësishëm i ekonomisë. Në këto vite të reformave të mëdha, Kosova ka shum nevoj për ndihmë nga diaspora. Diaspora shqiptare ka dhënë q'doherë kontribut të madh në rritjen e buxhetit të saj, mirpo Kosova ka nevoj edhe për më tepër, asaj i nevoitet investim edhe më i madh.

Investoni në atdheun tuaj

Ndihmone vendin tuaj që e fituat me shumë mund, rriteni potencialin dhe investimin tuaj. Ejani tek ne dhe merrni kredi nga 3'000 - 300'000 CHF, me një afat kohor nga 12 - 84 muaj, plotsoni formularin, dhe ne do t'ju kontaktojmë për informata plotsuese.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2019
IDE: CHE-113.592.711