La page est en train de chargement

Thjeshtoni kur gjërat vështirësohen

Grumbullimi i kredive

check Grumbullimi i kredive

Angazhimet tuaja të vazhdueshme

Kohëzgjatja

Vlera në CHF

0

Pagesat mujore nga

Pagesa mujore përfshirë amortizimin, kamatat dhe sigurimi në rast vdekjes nga

0

mujore

 

Pagesat mujore/ Përfshirë edhe rimbursimet :

 • Amortizimi
 • Kamatat
 • Sigurimi në rast vdekjes

Konsolidimi i kredisë

E zakonshme në Zvicër, kjo zgjidhje për të racionalizuar buxhetin tuaj meriton të dihet.

A po kërkoni të kurseni me lehtësi deri në 40% në pagesat tuaja mujore, kreditë e papaguara, bilancin e kartave të kreditit (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club)?

Pagesat tuaja mujore janë grumbulluar dhe janë shumë të larta? A keni menduar për konsolidimin e kredisë? MultiCredit studion dosjen tuaj për t’ju dhënë përfitimet, falë këshillave të ekspertëve të saj.

Me konsolidimin e kredisë, kurseni para dhe fitoni me një normë interesi më të mirë.

Çfarë do të thotë grumbullimi i kredive?

Konsolidimi i huasë: zgjedhja e thjeshtësisë kur gjithçka është e ndërlikuar.

Kjo zgjidhje konsiston në riorganizimin e angazhimeve tuaja të ndryshme bankare, ndërsa ju bën të përfitoni nga normat më të mira të interesit në treg.

 • Grumbulloni angazhimet tuaja bankare në një kredi të vetme personale
 • Ne kujdesemi të shlyejmë kreditë tuaja të papaguara nga institucionet financiare
 • Ne kujdesemi për të gjitha procedurat administrative
 • Ju përfitoni nga një normë më e mirë interesi dhe një kohëzgjatje shlyerjeje e përshtatur për nevojat tuaja
 • Ju keni vetëm një kontakt dhe një faturë mujore
 • Ne ofrojmë një përgjigje të shpejtë për kërkesën tuaj

Kërkoni një ofertë

Kur këshillimi pa pagesë rimohet me avantazhet e menjëhershme

A keni detyrime aktuale? Dëshironi të grumbulloni të gjitha kreditë falë një kredie të re të favorshme të menaxhuar nga një specialist i industrisë bankare? Mos hezitoni të na besoni dosjen tuaj.

 • Ne ju garantojmë një ofertë të shpejtë dhe jo të detyrueshme
 • Përpunimi falas i kërkesës tuaj
 • Periudha fleksibile e ripagesës ndërmjet 12 dhe 84 muaj
 • Për shumat totale ndërmjet 3,000 Sfr dhe 400,000 Sfr.

Për vetëm 2 minuta ju mund të parashtroni falas me kërkesën tuaj online, në mënyrë besueshme dhe të sigurt. Zakonisht do të merrni përgjigjen brenda 5 minutave.

Kurseni duke bashkëpunuar për dosjen tuaj me një specialist.

 • Siguria dhe konfidencialiteti
 • Afërsia dhe përgjegjësia
 • Mbështetje e garantuar në më pak se 24 orë
 • Shkalla e ulët e kredisë sesa konkurrenca

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 903 57 39
info@multicredit.ch