La page est en train de chargement

Kërkesë sponsorizimi

Kredia e juaj, një angazhim ekonomik dhe social

check Kërkesë sponsorizimi

MultiCredit, ne gjithashtu dëshirojmë t’i japim shoqatave lokale dhe regjionale mundësinë e zhvillimit. A jeni anëtar i një klubi sportiv apo një artist dhe dëshironi të bëni një kërkesë sponsorizimi? Me dëshirë do të ju ndihmojmë!

Angazhimi ynë

Ne jemi të lumtur që të punojmë me shoqata që kanë rrënjë të forta lokale. Mos dyshoni të bëni një kërkesë sponsorizimi te ne! Ne do të gjejmë zgjidhjen ideale për ju duke mbështetur projektin tuaj në mënyra të ndryshme dhe duke përfshirë në këmbim (shpërndarjen e fletushkave, shkëmbimin e lidhjeve, reklamimin, …):

  • Sport: shoqata, evente, turne
  • Arti dhe kultura: Artistë, koncerte, teatër, evente
  • Ngjarje Kulturore: etnike ose të bamirësisë, grup miqsh, ahengje në lagje

Carte de crédit, MultiCrédit à Lugano

Si mund të bëni një kërkesë për sponsorizim?

Cdo vit MultiCredit mbështet shoqata dhe ngjarje të shumta që zhvillohen në të gjithë Zvicrën!

Prandaj mos hezitoni të na dërgoni një kërkesë për sponsorizim. Na tregoni për informatat e mëposhtme:

  • Lloji i shoqatës, shoqatës ose shoqërisë
  • Përshkrimi i ngjarjes (data e saktë, grupi i synuar dhe numri i pjesëmarrësve të pritshëm)
  • Mundësitë për të reklamuar (shpërndani fletushka, shkëmbeni lidhje në rrjet, …)

Na kontaktoni!

Ne e marrim atë me zemër për të promovuar aktivitete të ndryshme në regjionin tuaj! Prandaj mos hezitoni të na kontaktoni! Kjo është mënyra e vetme që ne mund të analizojmë kërkesën tuaj të sponsorizimit brenda një kohe shumë të shkurtër.

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 903 57 39
info@multicredit.ch

Cashflex MultiCredit Sàrl FINDING THE BEST SOLUTION IN OUR CLIENT’S BEST INTEREST IS OUR FIRST PRIORITY hat 4,88 von 5 Sternen 79 Bewertungen auf ProvenExpert.com