La page est en train de chargement

Kredi banimi

Normat më të mira të interesit në rast ndërrimi të vendbanimit

check Kredi banimi

Vlera në CHF

Kohëzgjatja

Pagesat mujore nga

Pagesa mujore përfshirë amortizimin, kamatat dhe sigurimi në rast vdekjes nga

257 CHF

mujore

 

Pagesat mujore/ Përfshirë edhe rimbursimet :

 • Amortizimi
 • Kamatat
 • Sigurimi në rast vdekjes

Shembull i llogaritjes: Financimi 10.000 CHF. Një normë interesi efektive vjetore prej 4.5% në 9.9% rezulton në kosto totale për 12 muaj nga 240 CHF në 520 CHF. Norma përfundimtare e interesit ndryshon, në varësi të situatës së secilit klient, nga 4.5% në 9.9%. Nuk ka aplikim ose kosto shtesë: ju paguani vetëm interesin e huasë.

Title

Më shpejtë dhe më lehtë se një hipotekë, përfitoni nga një normë më të lirë interesi

Në rast ndërrimi të vendbanimit, ndërtoni ose renovoni, nëse zëvendësoni ngrohësit e shtëpisë ose bleni mobilje, MultiCredit ju këshillon në zgjidhjen më të mirë të financimit, qoftë si Kredi banimi apo kredi për rinovim, në varësi të situatës tuaj të përgjithshme.

Merrni një kredi “të arsyeshme” në shumën prej 3,000 CHF deri në 400,000 CHF.

Ne jemi angazhuar për klientët tanë që nga viti 1999, në mënyrë që ata të mund të përfitojnë nga normat më interesante të interesit.

Zgjidhje fleksibile dhe të adaptushme

Buxheti i mangët? Të dhëna të rëndësishme? Kredia juaj do të rregullohet rast pas rasti

MultiCredit ju sjell një përgjigje të personalizuar për të financuar punën tuaj urgjente ose projektin tuaj të dëshiruar.

 • Normat e adaptuara në buxhetin tuaj me një kohëzgjatje ndërmjet 12 dhe 84 muaj (kredi banimi)
 • Mënyra më e lehtë administrative.
 • Përpunim i shpejtë i dosjes suaj.
 • Modalitetet e ripagesës sipas dëshirës tuaj.
 • Ne negociojmë për ju me partnerët tanë në mënyrë që ju të përfitoni nga kushtet më të favorshme të tregut.

Mund të zbrisni shpenzimet nga taksat nga grumbullimi i kredive. A keni menduar tashmë për këtë?

Debt cons

Thjeshtojeni dhe përshtateni

Besoni në dosjen tonë dhe ne fillojmë me punën administrative për Ju

Çfarëdo dosje të cilën e përpunojmë,  ne i thjeshtojmë punët administrative dhe mund t’ju këshillojmë shumë shpejt.

Keni nevojë për një kredi të shpejt nëse zhvendoseni me banim (shpërnguleni)? Përmirësoni rehatinë, ne do të kujdesemi për kredinë tuaj.

Pavarësisht nëse një pjesë private është e mundur apo jo, ne po kërkojmë një kredi banimi për ju. Do të merrni ofertën tonë pa asnjë detyrim.

Përfitoni nga përparësitë e një kredie për banim.

Credit refinancing Switzerland

Më shumë sesa një financim i thjeshtë

Nëse merrni financim nga ne, ju gjithashtu mund të jeni në gjendje të shfrytëzoni edhe potencialin e kursimit

Me Kredi banimi keni mundësi të favorshme.

 • Në vend të një hipoteke me normë fikse, ju mund ta paguani më herët, në çdo kohë, një pjesë ose të gjithë kredinë.
 • Gjeni zgjidhjen më të ndjeshme të likuiditetit më të shpejtë.
 • Zgjidhni këstin mujore që ju përshtatet.
 • Siguroheni nga ndodhitë e papritura, falë një sigurimi në rast sëmundjes, aksidentit, invaliditetit, vdekjes ose humbjes së vendit të punës.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth financimit të banimit, plotësoni online kërkesën për kredi në vetëm 2 minuta.

Dhe do të merrni një ofertë falas dhe pa detyrime nga ana jonë.

Cashflex MultiCredit Sàrl Fribourg CH

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Blog

ne po flasim për Multikredit

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 903 57 39
info@multicredit.ch

Cashflex MultiCredit Sàrl FINDING THE BEST SOLUTION IN OUR CLIENT’S BEST INTEREST IS OUR FIRST PRIORITY hat 4,87 von 5 Sternen 102 Bewertungen auf ProvenExpert.com