La page est en train de chargement

Huadhënie për shëndetësi

Kredi shëndetësore për mirëqenien tuaj

check Huadhënie për shëndetësi

Vlera në CHF

Kohëzgjatja

Pagesat mujore nga

Pagesa mujore përfshirë amortizimin, kamatat dhe sigurimi në rast vdekjes nga

257 CHF

mujore

 

Pagesat mujore/ Përfshirë edhe rimbursimet :

 • Amortizimi
 • Kamatat
 • Sigurimi në rast vdekjes

Shembull i llogaritjes: Financimi 10.000 CHF. Një normë interesi efektive vjetore prej 4.5% në 9.9% rezulton në kosto totale për 12 muaj nga 240 CHF në 520 CHF. Norma përfundimtare e interesit ndryshon, në varësi të situatës së secilit klient, nga 4.5% në 9.9%. Nuk ka aplikim ose kosto shtesë: ju paguani vetëm interesin e huasë.

Huadhenie-per-shendetesi : financoni një ndërhyrje kirurgjike dhe kujdesin shëndetësor nëpërmjet një huadhënie

Huadhenie-per-shendetesi, përgjigje në një rast emergjent dhe besueshmërie

Stomatolog, kirurg plastik, infermier i të gjitha llojeve, të cilët nuk mbulohen nga sigurimi shëndetësor. Kredia shëndetësore është një zgjidhje në një rast emergjent ose për një ndërhyrje të programuar më herët me të gjitha diskrecionet.

Ndërmjet 3,000 dhe 400,000 CHF, këshillimi ynë, zgjidhjet tona fleksibile lejojnë një zgjidhje të përshtatshme.

E thjeshtuar dhe përshtatur

Qëllimi ynë: thjeshtojmë jetën

Brengoseni për gjendjen tuaj, ne marrim përsipër punët administrative dhe kështu mund të shpejtojmë procesin dhe t’ju informojmë shpejt për një vendim të kujdesit tuaj shëndetësor.

Përparësitë tuaja: kjo mënyrë korrespondon me një zgjidhje të shpejtë të financimit për ndërhyrjen tuaj kirurgjike. Këshillimi ynë falas dhe në besim të plotë, pa detyrime, mundëson një zgjidhje të thjesht, të qartë dhe të kuptueshme.

Credit refinancing Switzerland

Huadhenie-per-shendetesi : zgjidhjet tona, përparësitë tona

Për shkak se shëndeti dhe e bukura kanë një ekuilibër njëra me tjetrën, Ju mund të zgjidhni kredinë tuaj të personalizuar

Specialistët tanë studiojnë situatën tuaj të përgjithshme dhe propozojnë një zgjidhje më të arsyeshme. Zbuloni përparësitë me disa fjalë.

 • Pa kosto për kërkesë, pa shpenzime të tjera të fshehura.
 • Norma fikse të interesit gjatë kohëzgjatjes së kredisë.
 • Diskrete. E tërë procedura gjatë përpunimit të kërkesës tuaj.
 • Përshtaten këstet mujore me buxhetin tuaj.
 • Zgjidhni shlyerjen ndërmjet 12 dhe 84 muaj.
 • Përfitoni nga normat më interesante të interesit, të negociuar direkt me partnerët tanë.

Huadhënia për shëndetësi, në mënyrë diskrete për ndërhyrjen tuaj.

Opsionet e dobishme

Mirë është për ta ditur se çfarë lejon situata juaj financiare? Ndoshta mund të bëjmë diçka më shumë për ju

Huadhënia për shëndetësi ose kredia është zgjidhja e shpejtë dhe e besueshme nëse situata kërkon një përgjigje të shpejtë të personalizuar.

 • Kur të bëni kërkesën për kredinë tuaj shëndetësore, nuk është e nevojshme të përmendni arsyen.
 • Aplikoni për kredi dhe do ta shfrytëzoni në mënyrë diskrete.
 • Pasi të jetë aprovuar kredia, mund ta shfrytëzoni ashtu siç dëshironi.
 • A keni ndonjë detyrim tjetër kreditor? Një kombinim i të gjitha kredive, Leasing ose kartave të kreditit ju mundëson të keni një ofertë optimale dhe nga ana tjetër të kurseni para!

Dëshironi një këshillim personal. Plotësoni kërkesën e plotë online brenda 2 minutave dhe do të merrni menjëherë një përgjigje.

 • Siguria dhe konfidencialiteti
 • Afërsia dhe përgjegjësia
 • Mbështetje e garantuar në më pak se 24 orë
 • Shkalla e ulët e kredisë sesa konkurrenca

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Blog

ne po flasim për Multikredit

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 903 57 39
info@multicredit.ch

Cashflex MultiCredit Sàrl FINDING THE BEST SOLUTION IN OUR CLIENT’S BEST INTEREST IS OUR FIRST PRIORITY Anonym hat 4,82 von 5 Sternen 292 Bewertungen auf ProvenExpert.com