La page est en train de chargement

Blej veturë

Udhëtim të mbarë me kredi

check Blej veturë

Vlera në CHF

Kohëzgjatja

Pagesat mujore nga

Pagesa mujore përfshirë amortizimin, kamatat dhe sigurimi në rast vdekjes nga

257 CHF

mujore

 

Pagesat mujore/ Përfshirë edhe rimbursimet :

 • Amortizimi
 • Kamatat
 • Sigurimi në rast vdekjes

Shembull i llogaritjes: Financimi 10.000 CHF. Një normë interesi efektive vjetore prej 4.5% në 9.9% rezulton në kosto totale për 12 muaj nga 240 CHF në 520 CHF. Norma përfundimtare e interesit ndryshon, në varësi të situatës së secilit klient, nga 4.5% në 9.9%. Nuk ka aplikim ose kosto shtesë: ju paguani vetëm interesin e huasë.

Mendoni për kredinë e automjeteve, blej veturë

Kredi për veturë, zgjidhja më e shpejtë, më ekonomike dhe më e lehtë sesa Leasing.

Për blerjen e automjetit tuaj, veturë, motoçikletë, anije, skuter; përfitoni nga normat më të mira të interesit në Zvicër, lëvizni lirshëm. Blej veturë

Brenda 2 minutash mund të bëni një kërkesë falas, jo detyruese ose të kontaktoni drejtpërdrejtë specialistët tanë.

Car loan Switzerland

Kredi kundër Leasing, mendoni për këtë

Me një kredi automjetesh, ata zgjedhin më shumë liri. A keni tashmë një kontratë Leasing?

Blej veturë

Më fleksibil sesa me Leasing, përfitoni nga të gjitha këto përparësi

Falë kredisë private, ju do të bëheni pronar i automjetit tuaj. Ju jeni të lirë të blini një veturë të re ose të përdorur, të kërkoni një kredi të pjesshme ose të gjithë shumën dhe të zgjidhni midis një sigurimi të pjesshëm ose të plotë (Kasko). Gjeni në këtë lidhje ndryshimet midis një qiraje dhe një huaje automjetesh.

A e dinit? Si zviceran ose i huaj me letërnjoftim (ID) C , përfitoni privilegjet nga taksat në krahasim me Leasing!

Me MultiCredit, ju merrni hapin tjetër.

 • Zbuloni riblerjen e Leasingut dhe bëhuni pronar i pronës tuaj.
 • Falë një opsioni efikas të riblerjes, përfitoni nga kostot totale më interesante.
 • Shmangni kostot e fshehura të Leasingut.
 • Opsionet e ripagesës ndërmjet 12 dhe 84 muaj.
 • Mundësia për të siguruar këstet mujore në rast vdekjes, aksidentit, sëmundjes, paaftësisë ose humbjes së vendit të punës.
 • Me kredinë e veturave asnjë kufizim të kilometrave.
 • Gjithmonë do të shisni automjetin tuaj me çmimin e dëshiruar të tregut.

Zgjidhjet tona, përparësitë tuaj

Zgjidhjet tona, përparësitë tuaj

Ndoshta mund të bëjmë më shumë për ju. Dërgojeni kërkesën tuaj. Specialistët tanë studiojnë gjendjen tuaj financiare dhe ju bëjnë një ofertë të përshtatur: kohëzgjatjen dhe shumën e kredisë, normat e interesit, normat e ripagesës.

A keni tashmë një kredi? Ne jemi atje për ju për të siguruar një zgjidhje të përhershme për projektin tuaj, sa më shpejt të jetë e mundur.

Llogaritni veten dhe parashtroni online kërkesën tuaj falas në vetëm 2 minuta. Do të merrni një ofertë falas dhe jo detyruese nga në besim të plotë.

 • Siguria dhe konfidencialiteti
 • Afërsia dhe përgjegjësia
 • Mbështetje e garantuar në më pak se 24 orë
 • Shkalla e ulët e kredisë sesa konkurrenca

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 903 57 39
info@multicredit.ch

Cashflex MultiCredit Sàrl FINDING THE BEST SOLUTION IN OUR CLIENT’S BEST INTEREST IS OUR FIRST PRIORITY Anonym hat 4,82 von 5 Sternen 292 Bewertungen auf ProvenExpert.com