La page est en train de chargement

Kërkesë për kredi

Faleminderit që na kontaktuat

check Kërkesë për kredi

Vlera në CHF

Kohëzgjatja

Pagesat mujore nga

Pagesa mujore përfshirë amortizimin, kamatat dhe sigurimi në rast vdekjes nga

257 CHF

mujore

 

Pagesat mujore/ Përfshirë edhe rimbursimet :

  • Amortizimi
  • Kamatat
  • Sigurimi në rast vdekjes

Shembull i llogaritjes: Financimi 10.000 CHF. Një normë interesi efektive vjetore prej 4.5% në 9.9% rezulton në kosto totale për 12 muaj nga 240 CHF në 520 CHF. Norma përfundimtare e interesit ndryshon, në varësi të situatës së secilit klient, nga 4.5% në 9.9%. Nuk ka aplikim ose kosto shtesë: ju paguani vetëm interesin e huasë.

Dërgimi, ju lutem prisni...

loading
0Shuma e kredisë së dëshiruar
1Të dhënat personale
2Gjendja juaj

Opinion of our customers

Kërkesa juaj në dy minuta!

Ofertë falas dhe jo detyruese

Të dhënat tuaja na transmetohen në mënyrë të sigurt dhe priten në Zvicër. Ne jemi subjekt i sekretit bankar zviceran.

Plotësoni formularin e kërkesës për kredi dhe merrni një përgjigje definitive brenda 24 orëve. Do të merrni një vendim paraprak për vetëm 5 minuta me rastin e telefonatës sonë të parë. Kërkesa themelore: punoni në Zvicër ose keni të ardhura.

Shuma e dëshiruar: CHF 
Kohëzgjatja e huadhënies:  muaj

Të dhënat personale

Gjinia
Kjo fushë duhet të plotësohet.
Emri
Kjo fushë duhet të plotësohet.
Mbiemri
Kjo fushë duhet të plotësohet.
Data e lindjes
Përshembull: 15.04.1980
Të gjitha fushat duhet të plotësohen.
Numri Postal/Qyteti
Kjo fushë duhet të plotësohet.
Telefoni mobil
Hapësirë e pavlefshme.
E-maili privat
Hapësirë e pavlefshme.
Duhet t’i pranoni kushtet e përdorimit.

Gjendja juaj

Lloji i punës
Hapësirë e pavlefshme.
Të hyrat neto mujore (CHF)
Hapësirë e pavlefshme.
Banimi
Hapësirë e pavlefshme.
Qiraja mujore përfshirë kostot shtesë (CHF)
Hapësirë e pavlefshme.
Përmbarimet
Hapësirë e pavlefshme.
Spôsob dopravy
Hapësirë e pavlefshme.
Ostatné obchodné náklady (chf)
Hapësirë e pavlefshme.
Shtetësia/Letërnjoftimi (ID)
Hapësirë e pavlefshme.
Kredi të hapur (pa paguar) ose Leasing
Hapësirë e pavlefshme.
Përkujdesje për femijë
Hapësirë e pavlefshme.
Viti i lindjes
Hapësirë e pavlefshme.
Gjendja familjare
Hapësirë e pavlefshme.
Lloji i punës që bën bashkëshortja/ti juaj
Hapësirë e pavlefshme.
Manželský dopravný prostriedok
Hapësirë e pavlefshme.
Ostatné profesionálne výdavky manžela / manželky (chf)
Hapësirë e pavlefshme.
Nëse është e aplikueshme, paga neto e bashkëshortit tuaj (CHF)
Hapësirë e pavlefshme.
Shënim / Na tregoni për projektin tuaj
Hapësirë e pavlefshme.
Ju nuk i keni plotësuar të gjitha fushat, ju lutemi plotësoni të gjitha fushat e detyrueshme më lart.

Kërkesa u dërgua me sukses

Probleme teknike

Llogaritësi i buxhetit

Çfarë mundësie për kredi keni ?

Planifikoni me llogaritësin tonë të buxhetit dhe rastet e studimit

Llogarit buxhetin tim >

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 903 57 39
info@multicredit.ch

Cashflex MultiCredit Sàrl FINDING THE BEST SOLUTION IN OUR CLIENT’S BEST INTEREST IS OUR FIRST PRIORITY Anonym hat 4,82 von 5 Sternen 292 Bewertungen auf ProvenExpert.com