La page est en train de chargement

MultiCredit Financon projektet tuaja, kreditë

Gjetja e zgjidhjes më të mirë për projektin tuaj është angazhimi ynë

check MultiCredit Financon projektet tuaja, kreditë

Vlera në CHF

Kohëzgjatja

Pagesat mujore nga

Pagesa mujore përfshirë amortizimin, kamatat dhe sigurimi në rast vdekjes nga

257 CHF

mujore

Nga 4.5%
 

Pagesat mujore/ Përfshirë edhe rimbursimet :

  • Amortizimi
  • Kamatat
  • Sigurimi në rast vdekjes

Sipas ligjit, ndalohet dhënia e një kredie për konsumim në rast se ajo çon në zhytjen në borxh (art. 3 LCD). Shembull i një llogaritjeje: Finansimi 10’000 SFr. Përqindja e interesit vjetor efektiv nga 4.5 deri 9.9% i jep koston totale për 12 muaj, nga 240.- deri 520 Sfr. Përqindja e kamatës ndryshon sipas situatës të secilit klient. Nuk ka asnjë aplikim apo kosto shtesë: ju paguani vetëm interesin e kredisë. Cashflex MultiCredit Sàrl është regjistruar si një Departament tregtar në kantonin e Fribourg që nga prilli viti 2007. ID: CHE-113.592.711

Zgjidhjet tona të financimit (kreditë)

Për çdo situatë


Kredia juaj në 4 hapa

E thjeshtë dhe e shpejtë

Kërkesë

Ju plotësoni formularin e kërkesës për kredi sipas nevojave tuaja.

2 min

Propozim

Ne analizojmë rastin tuaj dhe propozojmë një zgjidhje.

12 orë

Nëshkrimi

Sapo të jetë e gatshme kontrata, ju vetëm duhet ta nënshkruani atë dhe ta dërgoni te ne.

24 orë

Transferi

Shuma do të transferohet në llogarinë tuaj.

14 ditë (periudha ligjore)

MultiCredit

Gjetja e zgjidhjes më të mirë në interes të klientëve tanë është përparësi kryesore e jona

MultiCredit, përkushtimi ynë për të mbështetur klientët tanë në jetën e përditshme falë këshillimeve të personalizuara, zgjidhjeve relevante dhe afatgjate.

Kredi private, riblerje të huadhënies, riblerje të Leasingut, riblerje dhe grumbullimit të mbetjes në kartelat e kreditit, kartelave të kreditit, specialistët tanë pos që ju shoqërojnë nga ana tjetër edhe ju këshillojnë në të gjitha sferat.

Po kërkoni financim për NVM-të?

Kontaktoni partnerin tonë Prestaflex

Shërbimi Prestaflex është partneri ynë i vjetër, aktiv që nga viti 2013 dhe me një ekip prej disa specialistësh. Në gjendje t’ju ndihmojë të financoni nevojat tuaja në një mënyrë të thjeshtë dhe të dobishme.

Shërbimi Prestaflex ofron financim nga 100,000 CHF në 5 milion me një proces të shpejtë vendimmarrje (3 deri në 5 ditë pune pas marrjes së të gjitha dokumenteve) dhe një pagesë brenda 10 ditëve pas nënshkrimit të kontratës .

Të shqetësuar për të ofruar zgjidhje të individualizuara, ata i japin përparësi dëgjimit dhe marrëdhënieve me klientët në mënyrë që t’i përgjigjen më së miri çdo kërkese përmes këshillave neutrale, si dhe një analize të përgjithshme të situatës tuaj.

90769

Klientët na besuan

15000

Aplikimet për kredi çdo vit

22

Aktiviteti juaj në Zvicër

500 Mio

franga zvicerane në kredi që nga viti 1999

Në shërbimin tuaj !

Ju keni pyetje në lidhje me ndonjë ofertë tonën, atëherë merrni një këshillim nga specialistët tanë ?

T: 026 322 23 10   M: 079 903 57 39
info@multicredit.ch

Cashflex MultiCredit Sàrl FINDING THE BEST SOLUTION IN OUR CLIENT’S BEST INTEREST IS OUR FIRST PRIORITY hat 4,88 von 5 Sternen 79 Bewertungen auf ProvenExpert.com