Koncesionet

Koncesionet
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:
  1. Multicrédit AL
  2. Kredi
  3. Sigurime
  4. Koncesionet

Koncesionet në kuptim paraqesin, dhënien e të drejtës një shoqërie koncesionare nga ana e qeverisë, për të ushtruar ndonjë aktivitet ekonomik. Koncesionet kanë rëndësi të madhe në zhvillimin e një shteti.

Si jepen koncesionet

Koncesionet jepen nga ana e insitucioneve shtetrore me anë të shpalljes së tenderit, ku marrin pjes kompani të mëdha që ushtrojnë atë veprimtari për të cilën është shpallur tenderi. Fituese e koncesionit është ajo ndërmarrje që plotëson kushtet dhe paguan më tepër.

Fitimi nga koncesionet dhe të ardhurat e tyre

Me anë të një koncesioni realizohen fitime të mëdha, sepse koncesionet jepen për projekte të mëdha. Nga të ardhurat e tyre fitojnë të gjithë, sikur vet kompania poashtu edhe shteti. Për fat t'keq, kompanit shqiptare shum pak mund ti shfrytëzojn projektet që jepen me koncesion, sepse kapitali i tyre s'mund ti përballon ato.

Zgjidhni problemet tuaja në këtë mënyrë

Na vizitoni dhe zgjidhni kredi nga 3'000 - 250'000 CHF, me një afat kohor nga 12 - 72 muaj, dhe plotsoni formularin që ti kemi të dhënat tuaja, pastaj ne do t'ju kontaktojmë për procedurat e mëtutjeshme. Problemet tuaja do të zgjidhen shum shpejtë, prandaj interesohu dhe informohu, se Informatat jan falas dhe të paobligueshme.

Apliko tani për kredi