Kredi online
Kredi online
AL
Banesa per shitje
  1. AL
  2. Kredi
  3. Sigurime
  4. Banesa per shitje

Kjo po ndodh sidomos në Zvicër, ku jeni dëshmitarë edhe ju se sa kërkohen banesa dhe sa kushtojnë. Kjo është një mundësi shum e mir për fitim, merrni një kredi tek ne dhe ndërtoni banesa për shitje më të cilat do të realizoni përfitime të mëdha.

Ndërtoni banesa për shitje në Zvicër

E dini shum mir se, po të ndërtoni banesa për shitje ju pa dyshim shum do të fitoni, mirpo edhe pse e dini këtë nuk keni interesim! Q'farë ju mungon, paratë? Mos u brengosni për atë problem aspak, sepse keni ku të drejtoheni.

Banesa për shitje me çmime të ulëta

Çmimet e banesave jan shum të larta në këtë kohë, dhe shpeshherë të paarritshme për ti blerë. Paramendoni, q'do të ndodhte nëse ndërtoni banesa per shitje por me çmim më të ulët? Sigurisht se interesimi do të ishte shum i lartë, dhe do t'ja vlente puna dhe përkushtimi që do ta bënit në këtë drejtim. Merrni një kredi dhe shijoeni ëmbëlsirën ju, mos jav lini tjerëve.

Filloni menjëherë

Merrni një vendim të drejtë dhe ejani tek ne, zgjedhni shumën tuaj të dëshiruar nga 3'000 - 300'000 CHF , me një afat kohor nga 12 - 84 muaj, dhe plotsoni formularin që të kemi të dhënat tuaja, pastaj do t'ju kontaktojmë për sqarime tjera të nevojshme. Informohu dhe pyet, sepse informatat jan falas dhe të paobligueshme.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2019
IDE: CHE-113.592.711