Kredi online
Kredi online
AL
Banesa ne kosov
  1. AL
  2. Kredi
  3. Sigurime
  4. Banesa ne kosov

Dëshironi të filloni një biznes dhe të arrini fitime të mira? Sigurisht që q'dokush e dëshiron këtë, mirpo për të arritur deri të fitimet duhet edhe të punohet dhe të investohet. Duke e patur parasysh që në Kosov kapaciteti i banesave është i ulët dhe standardi i tyre është i dobët, atëher duhet që sa më shpejt të ndërtoni Banesa ne Kosov, të cilat mund ti jepni me qira apo edhe ti shitni dhe njëkohsisht të realizoni të ardhura të konsiderueshme.

Merrni kredi dhe ndërtoni Banesa ne Kosov

Nëse dëshironi të filloni këtë biznes, pra të ndërtoni Banesa ne Kosov por ju mungojn mjete financiare, atëher drejtohuni tek ne dhe merrni një kredi. Në dispozicionin tuaj keni ofertat më të mira që mund ti gjeni, edhe atë shpejtë, lehtë, sigurtë dhe me norma të ulta të interesit. Mos hezitoni dhe udhëroni që tani pa humbur kohë, shfrytëzone ofertën tonë për kredi dhe ndërtoni Banesa ne Kosov sa më shpejt që është e mundur, sepse kërkesa është e madhe ndërsa konkurenca shum e vogël. Mundësit për suksese jan shum të mëdha, nevoitet vetëm pun dhe përkushtim për ta arritur.

Merrni tani një kredi nga ne

Nëse tani më e keni vendosur që të merrni një kredi dhe të ndërtoni Banesa ne Kosov, por s'jeni mjaft të informuar me mënyrën për ta bërë atë, atëherë ju vetëm plotsone formularin tonë online dhe zgjedhni shumën e dëshiruar nga 3'000 - 300'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 84 muaj, dhe ne do t'ju kontaktojmë menjëherë për sqarime dhe informata të nevojshme.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2019
IDE: CHE-113.592.711