Vetura qira
Kredi private
3'000 - 300'000 Chf
Shuma që ju dëshironi:
CHF
Sa Kohë:
12 Muajt
24 Muajt
36 Muajt
48 Muajt
60 Muajt
72 Muajt
84 Muajt
Kosto mujore:
  1. Kredi
  2. Private
  3. Vetura qira

Vetura me qira

Një ndër shërbimet e shumta që ekzistojnë është vetura me qira, të cilat janë shumë aktuale. Kjo është një mënyrë shumë e mirë e investimit, me anë të së cilës arrihet te fitimi. Pse mos ta bëni edhe ju këtë? Ejani te ne, merrni një kredi dhe filloni me këtë biznes të shkëlqyer. Mjafton vetëm vullneti juaj, për të tjerat kujdesemi ne.

Vetura me qira për biznes

Shpeshherë ndodh që duhet të kryeni ndonjë punë me shpejtësi, por në ato momente vetura juaj personale nuk gjendet afër jush. Kjo është arsyeja pse duhet të shfaqni interesim më të madh në këtë drejtim. Nëse hapni një biznes dhe ofroni vetura me qira, atëher ju keni gjetur zgjidhje për këtë problem.

Vetura me qira në vendin tim

Siç e dimë, në vendet tona vetura me qira s' janë aq aktuale sikurse në shtetet botërore, ose janë me kushte shumë më të ashpra dhe të papërshtatshme. Mirëpo kjo mund të ndryshojë dhe biznesi të ecë më mirë.

Zgjedhjet dhe mundësitë tuaja

Fillo atë që akoma askush s’e ka bërë më herët, bëhuni ju protagonist në këtë biznes. Ejani te ne dhe zgjedhni shumën e dëshiruar nga 3.000 – 250.000 CHF, me një afat kohor nga 12 - 84 muaj dhe investoni në ardhmërinë tuaj. Ju duhet vetëm të plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontakojmë për sqarime të tjera.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Vijeće specijalizirano

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2018