Kredi online
Kredi online
AL
Pushime ne shqiperi
  1. AL
  2. Kredi
  3. Private
  4. Pushime ne shqiperi

Nëse dëshironi të vizitoni vende të bukura dhe të kaloni pushime të mira, atëher merrni një kredi nga ne dhe shkoni për pushime ne Shqiperi. Ai është vendi ideal për ju dhe familjen tuaj, është vendi më i afërt dhe njëherit mëmëdheu jon që duhet ta ndihmojmë edhe më tepër. Urdhëroni që tani, shfrytzoni ofertat tona dhe shkoni për pushime ne Shqiperi, shijoni momente të paharruara së bashku me familjen tuaj.

Pushime ne Shqiperi me ndihmat tona financiare

Koha e pushimeve po afron, dielli q'dodit e më shumë po i lëshon rrezet e tij duke na dhënë një porosi të qartë se vera po troket, dhe duhet të bëhemi gati për pushime. Por, cilët jan destinacionet kryesore dhe si të siguroni para për këtë qëllim? Për mjete financiare jemi ne ata që kujdesemi, prandaj nuk duhet të brengoseni për asnjë qast. Ejani dhe bëni një kërkesë për kredi, huazoni para nga ne dhe shkoni për pushime ne Shqiperi. Vizitoni plazhet e mrekullueshme që posedon Durrësi, Saranda, Dhërmia etj.

Bëni tani një kërkesë për kredi

Mos hezitoni dhe mos ngurroni, zgjedhni shumën që e dëshironi nga 3'000 - 300'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 84 muaj dhe organizoni pushime ne Shqiperi sepse nuk do të zhgënjeheni. Në dispozicionin tuaj keni oferta dhe zgjedhje shum të mira, andaj mos u brengosni për asgjë, naj lini neve brengat tuaja dhe shijoni momente të bukura. Informohuni më tepër dhe na kontaktoni, në dispozicionin tuaj jemi në q'dokohë që keni nevoj, me oferta falas dhe pa detyrime.

Apliko tani për kredi
Contact

Kontakt

Për më shumë informata kontaktoni ekspertët tanë dhe kërkoni një ofertë për kredi.

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2020
IDE: CHE-113.592.711