Kredi online
Kredi online
AL
Norma interesit
  1. AL
  2. Kredi
  3. Private
  4. Norma interesit

Norma e interesit paraqet shumën e caktuar të parave që qdo person duhet të paguaj, në rast të marrjes së ndonjë kredie. Ky term ndryshe njihet edhe si kamata, dhe është mënyra me të cilën punojnë bankat. Q'do punë që bëhet ka edhe interesin e saj, sepse puna pa interes nuk ka kuptim. Filloni ndonjë veprimtari dhe përfitoni edhe ju me anë të normës së interesit.

Norma e interesit dhe rëndësia e saj

Norma e interesit është shum aktuale dhe ka rëndësi të madhe për kompanitë e mëdha, e sidomos për bankat. Funksionimi i bankave është në atë mënyrë, që me qdo transakcion që e bën fiton normë të interesit, dhe nga kjo arrin të realizoj fitimet e saja.

Norma e interesit në Zvicër.

Nëse dëshironi që të merrni një kredi të q'dolloji në Zvicër por keni frikë, atëher mos u brengosni, sepse norma e interesit është e reduktuar ndjeshëm në krahasim me të kaluarën.

Si të marr një kredi në Zvicër?

Është shum thjeshtë dhe pa formalitete të panevojshme, duhet vetëm të zgjidhni Shumën tuaj të dëshiruar nga 3'000 - 300'000 CHF, me një afat kohor nga 12 - 84 muaj, dhe të plotsoni formularin që ti posedojmë të dhënat tuaja personale, pastaj ne do t'ju kontaktojmë për sqarime të tjera. Informohu se informatat jan falas dhe të paobligueshme.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2019
IDE: CHE-113.592.711