Kredi online
Kredi online
AL
Gazeta shqiptare
  1. AL
  2. Kredi
  3. Private
  4. Gazeta shqiptare

Gazeta shqiptare sidomos ka dhënë kontribut të jashtzakonshëm në ngritjen e ndërgjegjës Shqiptare për zhvillim dhe avancim. Nëpërmjet mjeteve elktronike gazeta shqiptare në ditë të sodit na ofron sa më afër ngjarjeve dhe informatave aktuale më të rëndësishme në trojet shqiptare gjegjësisht në Zvicër.

Gazeta shqiptare në Zvicër

Lajmet më të reja dhe më aktuale që vijnë nga Bota mund ti ndiqni në q'domoment dhe të jeni të informuar për ecurin e zhvillimit të Shtetit tuaj kudo që jeni, kjo mundësohet nga gazeta shqiptare që vepron në Zvicër dhe anembanë botës. Mediumet dhe gazetat q'doherë, në q'do shoqëri kan dhënë kontribut shum pozitiv duke i nxjerr në sipërfaqe të vërtetat, dhe duke e luftuar kështu një fenomen shumë të dëmshëm për q'do shoqëri me emrin Korupcioni.

Merrni kredi dhe ndihmone Shtetin tuaj

Duke i patur parasysh ngjarjet e viteve të fundit që po ndodhin si me Kosovën, Shqipërin dhe trevat tjera ku jetojnë Shqiptarët, vimë në përfundim se ardhmëria jon do të jetë shum e vështir dhe e penguar në zhvillimin e saj. Edhe pse skeni mundësi financiare të mjaftueshme për këtë qëllim, atë mund ta bëni duke marrrë një kredi nga ne dhe duke bërë që gazeta shqiptare të jet edhe më aktive dhe të shpalos gjithqka që është mister në trojet tona. Merrni tani kredi nga 3'000 - 250'00 CHF, me afat kohor nga 12 - 84 muaj dhe mos u brengosni, sepse ofertat tona jan falas dhe pa detyrime.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2019
IDE: CHE-113.592.711