Kredi online
Kredi online
AL
Kredi per pushim
  1. AL
  2. Kredi
  3. Konsumatore
  4. Kredi per pushim

Vallë a ja vlen që ta humbim atë mundësi vetëm për ata arsye banale?! Përgjigjja është pa dyshim jo, sepse ne ofrojmë zgjidhje shum të mirë. Merr kredi për pushime dhe vizito botën, mos harro se vetëm ajo të mbetet në kujtesën tënde.

Kredi për pushime verore dhe dimërore

Dëshironi që të vizitoni vendet më të nxehta dhe tropikale, të shijoni kënaqësin e ujit detar apo ndoshta më shum preferoni pushimet dimërore, me vende te ftohta dhe klimë të freskët malore? Sidoqoftë zgjedhja është e juaja ndërsa zgjidhja është e jona.

Kredi për pushime jashtë shtetit

Siq e dimë në shum raste udhëtimi jashtë shtetit është destinacioni më i preferuar për pushime. Mirpo gjithaashtu e dimë se sa më larg të udhëtojmë aq më shum do t'na kushtoj. Por, ky smund të jet një shkak që do t'na pengonte të vizitojmë vende të huaja. Zgjidhja është tashmë në dispoziconin tuaj, merrni kredi për pushime dhe qetsone shpirtin tuaj për një kohë.

Mundësit e juaja

Zgjedhni shumën e caktuar që dëshironi nga 3'000 - 300'000 CHF, me një afat kohor nga 12 - 84 muaj, dhe plotsoni formularin që të kemi të dhënat tuaja, pastaj ne do t'ju kontaktojmë. Informatat jan falas dhe të paobligueshme, interesohu dhe informohu.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2019
IDE: CHE-113.592.711