Kredi online
Kredi online
AL
Kredi per biznes
  1. AL
  2. Kredi
  3. Konsumatore
  4. Kredi per biznes

Merrni një kredi për biznes dhe bëhuni edhe ju pjesë e botës afariste, provoni aftësitë tuaja, sepse nëse nuk provoni, çdoherë do të mbetet si një ëndërr e vdekur brenda jush.

Kredi për biznes tani te ne

Nëse deri tani keni pasur një ide, një plan apo një qëllim për të filluar një biznes, mirëpo s’keni ditur se ku të drejtoheni për ndihmë, tani ekziston zgjidhje ideale për këtë. Shfrytëzo potencialin tënd dhe ndihmën tonë për të arritur aty ku dëshiron. Merr një kredi për biznes dhe shpejto se ne jemi katalizator i ideve tuaja.

Kredi për biznes me kushte të volitshme

Kjo gjë ka ndryshuar falë mundësive dhe ndihmës që na ofrohet me marrjen e kredive të ndryshme. Tani duke shfrytëzuar këto mundësi shumë të mira, ju jeni më afër projekteve tuaja. Merrni një kredi për biznes me kushte tepër të volitshme dhe filloni atë që dikur ka qenë vetëm ëndërr për ju.

Oferta jonë

Nëse tani keni vendosur që të merrni një kredi për biznes, atëherë zgjedhni shumën tuaj të dëshiruar nga 3.000 – 250.000 CHF dhe me një afat kohor nga 12 - 84 muaj, plotësoni formularin që ne të kemi të dhënat tuaja, pastaj do t’ju kontaktojmë për sqarime dhe hollësi të mëtutjeshme. Të gjitha informatatat janë falas dhe të paobligueshme.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2019
IDE: CHE-113.592.711