Kredi online
Kredi online
AL
Albakredit
  1. AL
  2. Kredi
  3. Konsumatore
  4. Albakredit

Nëse dëshironi të merrni një kredi për q'dolloj nevoje tuajën, atëherë zgjedhja më e mirë dhe zgjedhja ideale do të ishte Albakredit. Albakredit është një lloj kredie e cila jepet për të gjithë Shqiptarët që jetojnë dhe punojnë në Zvicër, me anë të së cilës ju mund ti realizoni të gjitha planet apo idet tuaja. Nuk keni nevoj që të arsyetoheni dhe të deklaroni se për q'far ju duhet një kredi, mjafton vetëm të vendosni për të marrë një kredi dhe Albakredit do të jet në dispozicionin tuaj. Ofertat tona janë në të mirën dhe në shërbimin tuaj.

Albakredit në Zvicër

Albakredit është në shërbim të të gjithë Shqiptarve që jetojn dhe punojn në Zvicër, dhe është gjithashtu një ndër kredit tona e cila jepet me normë më të ulët të interesit, jepet shpejtë, lehtë dhe me afat të mjaftueshëm kohor të kthimit. Nëse për q'fardo arsye ju nevoitet një kredi, atëher mos u hamendni dhe huazoni nga ne Albakredit, realizoni qëllimet dhe dëshirat tuaja dhe mos e lëshoni këtë mundësi.

Kredi për Shqiptarët

Ju duhet një kredi, keni nevoj për para? Merrni ofertën e quajtur 'Albakredit' dhe filloni cilindo biznes, apo ide tuajën. Duhet vetëm të zgjedhni shumën nga 3'000 - 300'000 CHF, me afat kohor nga 12 - 84 muaj dhe të plotsoni formularin online, e pastaj ne ju kontaktojmë për sqarime të mëtutjeshme. Ofertat tona jan falas dhe pa detyrime, andaj interesohuni më tepër dhe shfrytëzoni këto oferta që jan krijuar veqanërisht për ju.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2019
IDE: CHE-113.592.711