Kredi online
Kredi online
AL
Kredi ne zvicer
  1. AL
  2. Kredi
  3. Investimet
  4. Kredi ne zvicer

Dëshironi të merrni një kredi në Zvicer? Dëshironi që të bleni veturë, banes, të bleni një lokal apo të investoni në ndonjë sektor, atëher mos hezitoni aspak, sepse ju mund të merrni një kredi ne Zvicer me kushte shum të mira dhe të përshtatshme.

Kredi ne Zvicer për të gjithë

Nuk ka rëndësi se a jeni Zvicëran, Shqiptar apo ndonjë komb tjetër, me rëndësi është që ju të jetoni në Zvicër dhe të posedoni lejen C, B, L ose G, dhe njëherit të jeni të punsuar që të mund të merrni një kredi ne Zvicer. Tek ne të gjitha jan të mundura pasi që ne kemi parapar kredi ne Zvicer që mund ta përdorni për q'donevoj tuajën, pa qen të detyruar të arsyetoheni.

Oferta speciale në shërbimin tuaj

Ajo që duhet të bëni për të marrë një kredi ne Zvicer është si vijon:

Pas kësaj ne do t'ju kontaktojmë për sqarime dhe informata të nevojshme. Mos hezitoni dhe na kontaktoni sepse ofertat tona jan falas dhe pa detyrime.

Apliko tani për kredi
Contact

Na usluzi!

Za više informacija kontaktirajte našeg stručnjaka ili zatražite ponudu!

Multicredit

Cashflex Multicrédit
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1701 Fribourg

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD).
Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.

© Cashflex Multicrédit 1999 - 2019
IDE: CHE-113.592.711