Karte Krediti

Karte krediti
Kredi nga 3'000-250'000 Chf.
Shuma që ju dëshironi:
Chf
Sa Kohë:
Muajt
Shuma që ju dëshironi ta paguani::
Interesi Total:
  1. Multicrédit AL
  2. Kredi
  3. Investimet
  4. Karte krediti

Me anë të kartava kreditore shpenzoni pak kohë dhe jeni më të sigurt. Ato janë mënyra më bashkëkohore e sigurimit të parave tuaja, sepse nuk keni nevojë t’i mbani ato me vete. Kartë Krediti mund të përdorni kur të dëshironi në çdo kohë, në çdo vend dhe njëkohësisht paratë tuaja i keni të sigurta.

Kartë Krediti edhe për ju

Këto mënyra të sigurimit të parave janë mjete shumë të rëndësishme në jetën tuaj. Kartë Krediti është paraparë për çdo person, i cili dëshiron t’i shmanget mbajtjes së parave në xhepin e tij.

Kartë Krediti për biznes

Kartë Krediti është paraparë për të gjithë afaristët, të cilët posedojnë një kompani apo biznes të vogël. Vetë mënyra e funksionimit të një kompanie sjell domosdoshmërinë e përdorimit të tyre, sepse gjithë puna e tyre ka të bëjë me para. Me ndihmën e tyre çdo punëdhënës bën pagesat e tij të rregullta, por ndonjëherë ndodh që të mos mjaftojnë mjetet për t’i mbuluar ato.

Cilat janë mundësitë e mia?

Merrni një kredi nga 3.000 – 250.000 CHF me një afat kohor nga 12 - 72 muaj dhe plotësoni formularin që ne të kemi të dhënat tuaja personale, pastaj do t’ju kontaktojmë për informata plotësuese. Zgjidhni kështu vështirësitë e mundshme në ecurinë e biznesit tuaj, mos hezitoni, na kontaktoni se informatat janë falas dhe të paobligueshme.

Apliko tani për Kredi